onsdag 9. juli 2014

Julitur til hytta

Yr.no med stedsnavnet Stoffarsheia melder årets sommervær. Været er like fint hjemme i Stavanger allikevel valgte vi å ta noen dager til fjells. Det var oppholdsvær mens vi gikk ifra veien og bort til hytta, men etterhvert kom tordnevær og nedbør i store mengder. Det positive må være at brønnen begynner å fylles opp igjen, snart halvfull.

I dag skal lenestolene i hytta byttes ut. Vi var var heldige da vi kom over to gode Krognes lenestoler som kan justeres, vi fant de på finn.no. Det blir noen turer bort med de gamle stolene og tilbake med de nye. Oppholdsvær i dag, så utfordringen blir mer varmen enn regnet.

Vi har ikke sett Fjellvåken i år, årets fugl, men så observerte vi den rett ved riksveien på Hddelandsheia, da den fløy  ut ifra en åpen slette. Det skal bli spennende å ta en tur til fuglekassene for å se om kull nr. 2 er på veg. 

Vi må jo innrømme at vi har TV her på hytta, RiksTV med en liten kanalpakke ut over NRK kanalene, det siste skal vi være glad for i går kveld da vi kunne se en meget merkelig fotballkamp - ja en semifinale mellom Brasil og Tyskland som endte 1-7. Et utrolig resultat.

Ellers blir det bare å nyte livet en ukes tid, med litt maling og flikking og en liten dagstur til Kristiansand. 

Et lite betjentskap på parkeringsplassen,  årets fførste huggorm. 
1 kommentar:

Hallais sa...

"Eldre" skal sitte godt. Hva med meitemarken? Prøvet fisket? Fortsatt fin ferie :-)