mandag 14. april 2014

Påsken 2014 blir nok snøfri..

Vi kom opp lørdag i et fryktelig vær med sterk vind og regnvær. Sigrid Johanna klarte å gå helt bort til hytta selv om hun bare er 2 år! Jeg fikk et par ekstraturer med årets påskeproviant.  Vi kom fram til ei hytte som var pyntet for påskefeiring.

Sigrid Johanna likte ikke helt pynten slik den var satt opp. Påskekyllinger kan ikke stå to og to, de må stå med mor og far, noe som det tydelig kommer frem på bildet under her:

På mandag kom sola fram og det ble utevær, selv om der kun var 2 varmegrader ute. Vi fikk laget en katteuglekasse med medbrakt vannfast finer. Kassen kom på plass, så nå er det bare å vente på at Kattugla finner kassen. Da har vi et tyvetalls fuglekasser for småfuglene og 2 uglekasser en for Kattugle og en for Perugle, vi hører begge artene om kvelden, men det spørs om vi får de til å hekke i kassene.

Sigrid Johanna var heroppe i vinterferien og hadde nok forventninger om at hun skulle få renne på akebrett og lage snømann også i påsken. I morges var der 0,01 cm nysnø på terrassen og da var det bare å gå igang med akebrettet:Men vi fant litt snø:


På veg til "akebakken":
Hjem til hytta og utelunch: